2021

28 november: plantdag Voedselbos
Voedselbos Thuishaven gaat uitbreiden! Naast het huidige, parkachtige voedselbos van 2 hectare komt een meer op productie gericht voedselbos, ook 2 hectare groot. Het inplanten van deze twee hectare is natuurlijk weer een enorme klus. Het zou daarom geweldig zijn als jij (weer) komt helpen. Wij zorgen zoals gebruikelijk voor de inwendige mens, zodat jij heerlijk aan de slag kunt met het planten.

Wanneer: Zondag 28 november van 10.00 u-16.00 u
Waar: Sterappellaan 23, 3897 LL Zeewolde
Benodigdheden: als je zelf een spade hebt, neem deze dan a.j.b. mee (merk hem wel even, ter herkenning)

Hopelijk zien we je op 28 november!

 

Samen eten

Elke donderdagavond om 18.00 uur is er samen eten. Leuk als jij een keer aansluit.

 

Stadsverlichting
Elke tweede zondag van de maand vindt bij de Thuishaven een huiskamer bijeenkomst Stadsverlichting plaats. Deze duurt een uur. Aanvang 20.00 uur. Fijn als je je van te voren aanmeldt.

“Iedere maand komen mensen in huiskamers over heel de wereld bijeen om een uur stil te zijn. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld! “

Meer informatie op www.citiesoflight.org