Biografische coaching

Biografisch coach Anna van der Wal-AnnemaAnna van der Wal-Annema

Met biografische coaching staat jouw levensverhaal centraal. Je blikt terug om vooruit te kunnen. Het doel hiervan is dat jij zonder belemmeringen van je verleden, vanuit open nieuwsgierigheid en onbevangenheid leeft. Met vaardigheden om de lessen uit je verleden in te zetten in je verdere levensverhaal. Wanneer alle gebeurtenissen en de daarbij behorende emoties er mogen zijn, krijg je een nieuw perspectief op het verleden. Van daaruit slaan we samen een brug naar het inrichten van een toekomst, zoals die het beste bij jou past. Enkele vraagstukken die naar voren komen, zijn:

Wat heeft het leven jou tot nu toe gebracht?
Welke levenslessen kan je hieruit halen?
Waar wil je afscheid van nemen?
Welke weg zou  je nu willen inslaan?

Ik begeleid je graag in de keuzes die jij op dit moment te maken hebt. Ik verwonder mij keer op keer over de kracht en weerbaarheid van de mens, maar ik weet ook dat je je niet altijd krachtig en weerbaar voelt. En daarom is het zo belangrijk dat we elkaar daar doorheen kunnen helpen. Dat we daar de rust, ruimte en aandacht voor nemen in een comfortabele omgeving. Een omgeving waar jij je ontspannen voelt en op je gemak bent.

Coachtraject midweek:

Daarom kan je onder andere kiezen voor een coachtraject van een midweek. Je trakteert jezelf eigenlijk op een minivakantie, waarbij je volledig de aandacht naar binnen kan richten. Zonder afleiding van de dagelijkse beslommeringen. Een week heerlijk vertragen…

In deze midweek ga je in vier coachsessies à twee uren je levensgebeurtenissen eens goed op een rijtje zetten. Je onderzoekt waar je afscheid van te nemen hebt, hoe je vanuit een nieuw perspectief naar je leven kan kijken en waar je naar onderweg wil zijn. De rest van de dag ben je vrij om te laten resoneren wat we besproken hebben, om met je opdrachten aan de slag te gaan, te schrijven of om lekker tot rust te komen.

(periodieke coaching behoort ook tot de mogelijkheden)

Kijk voor meer informatie op www.eoto.nl of bel me via 06-16072060.