Biografisch coach

WORKSHOP KRACHTIG KEUZES MAKEN!

Donderdag 28 maart 2019 I 09.00-11.30 uur

In deze waardevolle workshop leer je welke keuzes jij te maken hebt en hoe je de juiste keuzes maakt. Keuzes om het leven te gaan leiden zoals jij dit het liefste voor je ziet. Het leven waarin jij het voor het zeggen hebt. Waarin jij de regie in handen hebt en waarin je eindelijk kan gaan doen waar JIJ blij van wordt!

* Je leert hoe je kan stoppen met geleefd worden
* Je leert hoe je kan stoppen met het pleasen van anderen ten koste van jezelf
* We onderzoeken welke visie jij voor je leven hebt
* Je ontvangt inspiratie van anderen
* Je wordt je bewust van hoe persoonlijke ervaringen jou nu kunnen helpen
* Je ontvangt een eigen werkboek, waar jij je opdrachten in uitwerkt tijdens de workshop en die je ook mee mag nemen naar huis
* Je maakt concrete stappen in het realiseren van jouw verlangen!

De workshop is gewaardeerd op € 95,00. Jouw prijs is € 75,00 en bij inschrijving per tweetal betaal je € 100,00! Aanmelden doe je via https://www.eoto.nl/tickets/. De workshop wordt gegeven op deze heerlijke locatie midden in de natuur (Thuishaven). Aanmelden kan tot en met dinsdag 26 maart 2019 via https://www.eoto.nl/tickets/

Enkele reacties van vorige deelnemers:

Jacqueline:
“Ik vond de workshop heel verhelderend en tegelijkertijd vond ik ook veel herkenning”

Ellen:
“Ik vond het heel fijn om naar binnen te kunnen gaan en vervolgens op te schrijven wat er boven kwam. Dan kom ik bij mijn gevoel. Je gaf veel informatie en opdrachten.”

Anoniem:
Er hing een hele positieve en vertrouwde sfeer waarin ik me veilig voelde om dingen te delen met de groep. Dit vond ik echt van toegevoegde waarde! Ook het werkboek als handvat vond ik heel goed.”

C:
“Dit was een hele goede en interessante workshop die helpt om uit de dagelijkse sleur te komen en de aangeleerde gewoontes te doorbreken. Bewustwording!! Het leven weer positief te zien en met een glimlach en goede, blije gevoelens naar de toekomst te kijken. Dus meer-rust, minder-stress, meer-balans! Ik vond ook de opbouw en de gestelde vragen goed op elkaar afgestemd. Er is heel veel werk en energie in deze workshop gestoken, dat is te merken! Lieve Anna, hartelijk dank!

Anoniem:
“De kennis van de coach was TOP! Ik was enigszins vastgelopen en wilde uitzoeken wat ik verder wil in het leven. Deze workshop heeft me daar goed bij geholpen.”

R:
“Ik vond de opbouw van de workshop heel goed. Ook de gebruikte methodes, de duidelijkheid van de opdrachten en de manier van presenteren voor ik heel goed.Er was een evenwichtigheid die heel prettig was.”Wat leer jij van je eigen levensverhaal?

Visie van de coach

Mijn naam is Anna van der Wal-Annema en ik geloof dat iedereen iets aan en van elkaar kan leren. Daarom ben ik mijn bedrijf Each One Teach One gestart.

Binnen Each One Teach One bied ik de gelegenheid om open te vertellen over jouw levenservaringen met als doel om begrip te krijgen voor het verleden en te leren van wat je achter je hebt liggen. We onderzoeken wat jouw levenservaringen je gebracht hebben, hoe deze jou gevormd hebben, wat je in het verleden kan laten en wat je mee wil nemen de toekomst in. Zo begrijp je beter waarop jouw keuzes zijn gebaseerd en trek je de regie over jouw leven weer naar je toe.

 

Als biografisch coach bied ik één op één trajecten aan waarbij je jezelf trakteert op een mini-vakantie. Je overnacht van maandag tot en met vrijdag op de Thuishaven en van maandag tot en met donderdag kom ik langs voor onze sessies samen. De sessies duren maximaal twee uren per keer en het unieke aan dit traject is dat onze gesprekken worden opgenomen door middel van een dictafoon. Dit is enorm waardevol, omdat je naderhand onze gesprekken terug kan luisteren. Een jaar of misschien drie jaar later kan je hier weer hele andere informatie uit halen.

 

Vind je het fijn om ook van anderen te leren, dan kan je kiezen voor een groepstraject. Dit traject duurt 8 weken en de groep bestaat uit 4 of 8 deelnemers. In dit traject geef je iets en krijg je ook iets terug, want wanneer een ander vertelt gaan er bij jou ook luikjes open. Naast het feit dat je inzichten krijgt over je eigen leven, leer je ook om respectvol en aandachtig naar elkaar te luisteren. In dit traject vind je erkenning en herkenning bij elkaar, je ontdekt hoe je jezelf profileert en je leert hoe je echte verbinding kan maken met anderen.

Kijk voor meer informatie op www.eoto.nl of bel me via 06-16072060.