Biografisch coach

Biografisch coach Anna van der Wal-AnnemaAnna van der Wal-Annema

Oprecht openstaan voor het leven, kan je niet ten volste doen als er iets in jou is dat in het donker moet blijven.

Het doel van biografische coaching is dat jij zonder belemmeringen van je verleden, vanuit open nieuwsgierigheid, verwondering en onbevangenheid leeft. Met vaardigheden om de lessen uit je verleden speels in te zetten in je verdere levensverhaal. Wanneer alle gebeurtenissen en de daarbij behorende emoties er mogen zijn, krijg je een nieuw perspectief op het verleden. Van daaruit slaan we samen een brug naar het inrichten van een toekomst, zoals die het beste bij jou past.

Wat heeft het leven jou tot nu toe gebracht?
Welke levenslessen kan je hieruit halen?
Waar wil je afscheid van nemen?
Welke weg zou  je nu willen inslaan?

Als biografisch coach begeleid ik je graag in de keuzes die jij te maken hebt. Ik verwonder mij keer op keer over de kracht en weerbaarheid van de mens, maar ik weet ook dat je je niet altijd krachtig en weerbaar voelt. En daarom is het zo belangrijk dat we elkaar daar doorheen kunnen helpen. Dat we daar de rust, ruimte en aandacht voor nemen in een comfortabele omgeving. Een omgeving waar jij je ontspannen voelt en op je gemak bent.

Coachtraject met minivakantie:

Daarom kan je onder andere kiezen voor een coachtraject van een midweek. Je trakteert jezelf eigenlijk op een minivakantie. Een week lekker vertragen…

Een midweek heerlijk vertoeven bij Thuishaven Zeewolde kan met en zonder overnachtingen. Het is fijn als je deze week je agenda zo veel mogelijk leeg houdt. In deze midweek ga je in vier coachsessies à twee uren je leven eens goed op een rijtje zetten. Je onderzoekt waar je afscheid van te nemen hebt, hoe je vanuit een nieuw perspectief naar je leven kan kijken en waar je naar onderweg wil zijn. De rest van de dag ben je vrij om te laten resoneren wat we besproken hebben, om met je opdrachten aan de slag te gaan, te schrijven of om lekker te lanterfanten.

Periodieke coaching: 

We spreken met elkaar af bij Thuishaven Zeewolde.
Dit traject richten we in overleg in en is naar gelang behoefte en mogelijkheden.

 

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op www.eoto.nl of bel me via 06-16072060.