Biografisch coach

Met biografische coaching kijk je naar de ontwikkelingen die je al hebt meegemaakt in het leven. Wanneer je niet weet hoe je volgende stap eruit ziet, dan helpt het om te reflecteren op hoe het leven tot dusver verlopen is. Dit helpt om te bepalen waar je op dit moment staat in het leven en zorgt voor overzicht. Van daaruit kan je beter je richting bepalen. Je onderzoekt:

Wat heeft het leven jou tot nu toe gebracht
Welke levenslessen kan je hieruit halen
Waar wil je afscheid van nemen
Welke weg zou  je nu willen inslaan

 

Het doel van een biografisch coachtraject

Het doel van biografische coaching is dat je uitzoomt en boven je eigen levensverhaal gaat hangen, zodat je vanuit overzicht inzicht krijgt in hoe het leven jou gevormd heeft. Welke overtuigingen er in het verleden zijn ontstaan en welke gedragspatronen hier het gevolg van zijn. Mensen komen dan ook met hele uiteenlopende thema’s bij mij. Door begrip te krijgen voor het verleden en te accepteren dat alle ervaringen nu eenmaal bij jouw levensverhaal horen, kan je je plaats bepalen in het nu en vanuit een stevige basis je toekomst gaan inrichten.

 

Mogelijkheden


Coachtraject met minivakantie:

Inclusief overnachting: een midweek heerlijk vertoeven bij Thuishaven Zeewolde inclusief vier coachsessie à twee uren.
Exclusief overnachting: een midweek biografische coaching, na onze sessies ga je lekker weer naar huis. Het is fijn als je deze week je agenda zo veel mogelijk leeg houdt.

Periodieke coaching: 

We spreken met elkaar af in de coachruimte van Thuishaven Zeewolde. Dit traject richten we in overleg in en is naar gelang behoefte en mogelijkheden. Denk aan één keer per week of bijvoorbeeld om de week een sessie. Het aantal sessies is hierin ook bespreekbaar.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op www.eoto.nl of bel me via 06-16072060.

De coach

Mijn naam is Anna van der Wal-Annema en ik begeleid je graag in de keuzes die jij te maken hebt. Ik verwonder mij keer op keer over de kracht en weerbaarheid van de mens, maar ik weet ook dat je je niet altijd krachtig en weerbaar voelt. En daarom is het zo belangrijk dat we elkaar daar doorheen kunnen helpen. Dat we daar de rust, ruimte en aandacht voor nemen in een comfortabele omgeving. Een omgeving waar jij je ontspannen voelt en op je gemak bent.

 

Daarom bied ik onder andere één op één coachtrajecten aan waarbij je jezelf gelijk kan trakteren op een minivakantie. Deze minivakantie duurt een midweek waarin vier sessies plaatsvinden. De sessies duren twee uren per keer, de rest van de dag ben je vrij om te laten resoneren wat we besproken hebben, om met je opdrachten aan de slag te gaan, om lekker te lanterfanten, te schrijven of die ene hobby weer eens op te pakken. Een week lekker vertragen….

 

Je zal je door mij echt gezien en gehoord voelen, omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in wat jij me te vertellen hebt. Wanneer ik merk dat er iets niet gezegd wordt vraag ik door. Ik stel ook vragen om je aan het nadenken te zetten over dingen die je inmiddels als vanzelfsprekend hebt aangenomen.