Biografisch coach

Wat leer jij van je eigen levensverhaal?

Mijn naam is Anna van der Wal-Annema en ik geloof dat iedereen iets aan en van elkaar kan leren. Daarom ben ik mijn bedrijf Each One Teach One gestart.

 

Binnen Each One Teach One bied ik de gelegenheid om open te vertellen over jouw levenservaringen met als doel om te leren van wat je achter je hebt liggen. We onderzoeken wat jouw levenservaringen je gebracht hebben, hoe deze jou gevormd hebben, wat je in het verleden kan laten en wat je mee wil nemen de toekomst in. Zo trek je de regie over jouw leven weer naar je toe.

 

Als biografisch coach bied ik één op één trajecten aan waarin je jezelf trakteert op een mini-vakantie. Je overnacht van maandag tot en met vrijdag op de Thuishaven en van maandag tot en met donderdag kom ik langs voor onze sessies samen. De sessies duren maximaal twee uren per keer en het unieke aan dit traject is dat onze gesprekken worden opgenomen door middel van een dictafoon. Dit is enorm waardevol, omdat je naderhand onze gesprekken terug kan luisteren. Een jaar of misschien drie jaar later kan je hier weer hele andere informatie uit halen.

 

Vind je het fijn om ook van anderen te leren, dan kan je kiezen voor een groepstraject. Dit traject duurt 8 weken en de groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. In dit traject geef je iets en krijg je ook iets terug. Naast het feit dat je inzichten krijgt over je eigen levenservaringen, leer je ook om respectvol en aandachtig naar elkaar te luisteren. Het is voor mij heel belangrijk dat iedere deelnemer zich 100% op zijn gemak voelt en met mijn opleiding en ervaring als teamcoach weet ik als geen ander hoe je veiligheid creëert in een groep. Hoe groepsdynamiek werkt en hoe iedereen zich echt gehoord en gezien kan voelen. In dit traject vind je erkenning en herkenning bij elkaar, je ontdekt hoe je jezelf profileert en je leert hoe je echte verbinding kan maken met anderen.

Kijk voor meer informatie op www.eoto.nl of bel me via 06-16072060.