BEWEGEND BEWUSTZIJN

“IK NODIG JE UIT TE BEWEGEN IN JOUW LEVEN IN VERBINDING MET WAT JOU BEZIELD”

1. Wil je bewust stil staan bij de wezenlijke vragen in je leven?

2. Ben je op een keerpunt in je leven?

3. Vragen je innerlijke dialogen om aandacht?

$

Bewegend Bewustzijn laat je ervaren dat bewustzijnsgroei een dynamisch gegeven is. Je hele mens-zijn wordt aangesproken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je leert je open te stellen voor wat je innerlijk je te vertellen heeft en daar naar te luisteren en te handelen

“Ik word telkens weer geraakt door mensen en hun processen, door de enorme authentieke kracht die vrij komt in bewustzijnsprocessen. Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe het is om zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel verbondenheid te voelen, om een “heel” mens te zijn. In 2006 besloot ik mijn liefde voor mensen en hun processen verder vorm te geven in mijn eigen praktijk voor coaching, training en psychosociale therapie. Mijn praktijk heet Bewegend Bewustzijn. Bewegend Bewustzijn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.”

OVER WILMA LUBBERMAN

WILMA OP DE THUISHAVEN

Wilma is om de 14 dagen op de thuishaven om coachsessies te geven. De dagen zijn donderdag en vrijdag. Wilma: “Jeroen van Steen en ik werken inmiddels steeds weer op een andere manier samen. Ooit is het begonnen op ‘de Diepgang”, gaf ik trainingen op zijn schip. Nu dus weer op “de Thuishaven”. Jeroen geeft aan “de Thuishaven” een prettige sfeer waar ik graag werk.”

Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

www.wilmalubberman.nl

mobiel: 06 47677243