OVER

ONS RUIMTES & VERBLIJF

Op de Thuishaven ontvangen we graag mensen die raakvlakken hebben met onze visie. Zo worden er regelmatig ruimtes gehuurd om bijvoorbeeld cursussen over voedselbossen te geven. Daarnaast biedt de Thuishaven tijdelijk verblijf aan mensen die op een kruispunt staan in hun leven en voor een poosje in een andere, natuurlijke omgeving willen zijn. Daarnaast wordt ruimte geboden om coaching/therapie te geven. Het is nadrukkelijk geen vakantieoord of een feestzaal.

RUIMTEVERHUUR

Op de Thuishaven zijn verschillende ruimtes te huur, apart of in combinatie met elkaar. De Thuishaven is een rookvrije plek.

De Westerhaven is een groepsruimte voor ongeveer 30 personen met een professionele keuken.

Regelmatig worden hier ook filmavonden gehouden, workshops gegeven of er wordt samen gegeten. Aan de Westerhaven zijn drie toiletten en twee douches verbonden. Wanneer je via de buitentrap binnenkomt, stap je in de Thuiskamer: een ruimte voor ongeveer 10 personen. Aan deze ruimte is ook een keuken verbonden.

Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor coaching- en therapiesessies. Tevens bevinden zich op deze verdieping drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. De slaapkamers worden beschikbaar gesteld aan vrijwilligers (wwoof’ers) of aan mensen die op een kruispunt staan in hun leven en tijdelijk een woonruimte nodig hebben.
Op de begane grond vind je de Stilteruimte. Deze ruimte is geschikt voor meditatie.

Als laatst hebben we op het terrein een blokhut en een tiny house staan, welke eveneens voor tijdelijk verhuur worden aangeboden. Wil je meer weten over de prijzen en een gedetailleerde omschrijving?